Djurproffsen i Vimmerby!

Hos oss på Djurproffsen hittar du allt och lite till för dina husdjur. Välkommen in i vår fina butik för att kika på vårt breda sortiment för både hund, katt, fisk och smådjur. Dessutom finns vi på plats för att svara på alla dina frågor om djur och skötsel.

Djurproffsen i Vimmerby!

Hos oss på Djurproffsen hittar du allt och lite till för dina husdjur. Välkommen in i vår fina butik för att kika på vårt breda sortiment för både hund, katt, fisk och smådjur. Dessutom finns vi på plats för att svara på alla dina frågor om djur och skötsel.

Allt och lite till för dina husdjur!

Djur

Vi tycker att djur i en djuraffär är något som hör till helt enkelt. Vi har fiskar, kaniner och hamstrar hos oss som man får kika på. Är det något annat djur som är av intresse så kan vi självklart beställa det med, allt från gerbiler till sköldpaddor och fåglar! Välkomna in för mer info.

Personlig service

Fördelen med att handla i butik är just servicen. Vi brinner för det vi gör, och vi finns här för alla dina frågor och funderingar! Och självklart är hundar alltid välkomna in till oss. Vi hjälper även till med kloklippning på både hund, katt, kanin och marsvin efter tidsbokning. Ring oss för mer info.

Foder

Foder är självklart en viktig del för ditt husdjurs välmående. Vi har många olika fodermärken att välja på, både till hund, katt, fisk och smådjur. Vi säljer även levandefoder till reptiler.

Tillbehör

Vi har allt du behöver till ditt husdjur. Allt från foder och godis till leksaker och bäddar. Allt för att skämma bort ditt husdjur lite extra!

Ny familjemedlem?
-20% rabatt

Att skaffa djur är att få en ny familjemedlem, vilket berikar vardagen för alla! För dig som skaffar en hundvalp eller kattunge erbjuder vi ett riktigt bra startpaket med hela 20% på utvalda artiklar, detta för att ge er den bästa möjliga starten tillsammans. Vi finns även på plats i butiken för att svara på frågor.

Välj rätt foder

Välj rätt foder för friska och glada djur. Hos oss får du alltid professionell hjälp med att hitta rätt foder som passar just ditt husdjur. Djurets behov förändras ofta genom livet och likaså fodret. Det är därför extra viktigt att tänka på just detta vid val av foder.

Nöjda kunder

En toppen personal som alltid svarar på frågorna på ett kunnigt och proffsigt sätt. Ett bra utbud 😀

Helene

5/5

Kanon, bra service och kunnig personal!​

Sarah

5/5

Älskar att djuren är mer än välkomna

Emelie

5/5

Alltid bra service!

Alex

5/5

Om butiken

Djurproffsen är en fristående och personlig djurbutik som ligger i centrala Vimmerby. Butiken drivs av oss, Markus och Elin Zelion. Vi har gått alla ZOORFs utbildningar (zoobranschens riksförbund) och Elin har dessutom gått djursjukvårdsutbildning i Gamleby. På Djurproffsen finns allt och lite till för dina husdjur. Kom in och kika på vårt breda sortiment och få svar på alla dina frågor om djur. 

Här finns vi

 Adress: Drottninggatan 20
598 37 Vimmerby
Ring oss: 0492 – 141 10
Maila oss: Mzoo@live.se

Öppettider:
Mån-fre: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-14.00
Sön: Stängt 

Några av våra varumärken